Sommermodus :)

27 06 2010

Er ikke så veldig flittig på bloggen, kan ikke akkurat skylde på varmen heller. Men sommermodus er jeg i, med eller uten sommervær. I dag har det forresten vært sommer, ikke bare på kalenderen. Deilig!!

Fin frokost i det fri, leste litt i en bok og en tur i båthavna. Det ser nesten ut som det kan bli noen turer på fjorden i år, det er lenge siden nå. Stakkars Forgus, må få røre litt på seg nå, det kan jo være den gror fast hvis ikke.

Apropo gro fast, Bjarne fridykka og fikk renset propellen i hvertfall. Egentlig så såg ikke båten så ille ut under, og nå er propellen ren også. Og hva gjorde jeg, jeg klarte å miste dykkemasken hans på sjøen. Visste du at dykkermasker synker, fort synker de og 😦 Den ligger nå på 18 meters dyp, må ha scubautstyr for å redde den eller litt bedre form.

I morgen drar yngstemann til Bømlo, mormor får besøk. Han blir en liten uke eller hvor lenge han vil. Eldstemann jobber, og tar kjøretimer…. pendler fortsatt til Flekkefjord en dag i uken, håper han snart er ferdig. Det er tidlige morgener, toget går 06.15 fra Sandnes og gjett hvem som kjører han til stasjonen?

Vi jobber noen uker til før det er avgårde til Kreta. Seis og Ocho skal på Hundens Vertshus igjen, det skal være en overraskelse – jeg har ikke fortalt det til de enda.

Her er en liten film fra frokosten i dag.


Handlinger

Informasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: