Jippi, ny rekord i morgen! Det er umulig å misse den.

1 02 2010

I morgen har det vært snø på bakken, her i Stavanger, i 46 sammenhengende dager. Det har ikke skjedd før, eller det vil si ikke siden målingene startet i 1952.

På onsdag kan det imidlertid godt begynne å regne, og temperaturen stige til gode gamle 7-8 plussgrader. God gammel vestlandsvinter. Tenk både små og store savner vestlandsvinteren, det er kanskje derfor vi bor på vestlandet. Har i grunnen lurt på det, hvorfor i all verden folk bor her?

Men i morgen er det fest, og det er faktisk målt kalde grader helt til neste tirsdag. Da er det meldt 1 – en – plussgrad. Hmm. litt glad for at bestillingen til varmere strøk ble sendt i romjula.

Rossøysundet


Handlinger

Informasjon

3 responses

1 02 2010
ochoogseisside

Mente ikke at vi trengte mer snø, det holdt med det vi allerede har. Nå trenger vi heller en god porsjon global oppvarming, for nå snør det mye.

1 02 2010
Arne

Skal dere Seis og Ocho få reise til varmere strøk. Vi, Hermann og Yerke, misunner dere litt. Men vi bor jo i syden i forhold til dere da. Vanligvis.

1 02 2010
ochoogseisside

ja, vi gleder oss alt. Hundens Vertshus på Ålgård, det er ikke så langt sør som til dere – men fint er det der 🙂 Resten av gjengen drar litt lenger, så Ocho og meg får hotellferie i lag. Jeg har vært der noen ganger før, det blir første gang for Ocho. Tror han synes det er litt skummelt, men jeg får vel ta meg av han der og.

Seis

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: