Lagt an sjøl!

5 02 2011

Salma, ikke oppskrytt – bare et fantastisk produkt. Har laget en del laks i fløtesaus/pasta.

I dag var for første gang prøvd oss på Sushi, ikke bare spise men lage. Gikk til innkjøp av bambusmatte, sjøgress, Salma, soyasaus, wasabi,syltet ingefær, vårløk, koriander og selvfølgelig sushi ris.

Det å rulle maki var lett på you tube, men litt vanskeligere på kjøkkenbenken. Men de ble bra til slutt.

Vi hadde mye laks, laget derfor litt Garpaccio også.

laksegarpaccio

berre lekkert

Advertisements

Handlinger

Information

3 responses

5 02 2011
arne

Ser jo fantastisk flott og godt ut. Flinke.

5 02 2011
ochoogseisside

Takk, var faktisk veldig godt. Kan anbefales, men Garpaccio passet ikke med Sushi og Sashimi. Det visste vi jo, men måtte bare prøve å lage det 🙂

6 02 2011
Ida-Sofie / klatring og foto

Det så godt ut, så flink dere er! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s




%d bloggers like this: