Trekkhunden Ocho!!

12 10 2010

Ocho er nå offisielt blitt trekkhund, han er ikke store karen – men veldig sterk. Og sterkere kommer han til å bli, dersom han skal fortsette å «trekke» med seg en 35+ kg Hovawart-dame hver gang han skal på tur.

Seis har bestemt seg for at alle turene skal være på hennes premisser. Det vil si, ganske sakte, korte (ihvertfall dersom vi ikke går på noen nye og spennende steder) og at hun kan gå hjem igjen når det passer henne.

Men dersom hun da blir satt inn igjen, som hun ber om, blir hun sur. Skal i hvertfall ikke ha noe med de som er hjemme å gjøre, sær gammel dame kalles dette har jeg hørt 🙂

Og det er her Ocho kommer inn, vi har twin-rope, fester Ocho og Seis sammen. Ocho går foran, drar , bruker krefter og energi – Seis får dra hjelp og må få opp farten litt. Det er bare til vi er vel halveis det er nødvendig, når hun merker at vi er på vei tilbake klarer hun på en eller annen måte å gå fort for egen maskin. Sær2.


Handlinger

Informasjon

3 responses

18 10 2010
Arne

Vet akkurat hvordan du har det Ocho. Det der er ikke en dameting, men en hoffeting. Når vi er tur og får springe løse, så er det jo kjempekjekt å kunne leke, men tror du Hermann gidder, å nei. Han går i sin egen verden og bryr seg ikke om hva jeg vil. Nytter ikke en gang å gå og småbite i han, da går han bare bort til far i huset og ber han om å skjenne på meg så han kan få fred. Nei, Ocho, vi får bare stå på og vise hvordan en hund skal være. MVH Yerke.

18 10 2010
ochoogseisside

Det er det jeg prøver å si også, Hovawarter er sære (litt for smarte egentlig, men det må de ikke få vite) Seis gidder aldri å springe etter meg, enda det er det kjekkeste jeg vet. Hadde vært moro å lekt litt med deg Yerke 🙂 mvh Ocho.

22 11 2010
Arne

Det er gjensidige. Jeg klarer enda å erte opp Hermann etter mye jobbing. Men han er ikke enkel å få med på leken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: