Der gikk startskuddet…..

14 09 2010

1. foreldremøte er unnagjort, med påfølgende klassekontakt/fau representant møte. Høst/årsplaner diskutert. Hva skal vi finne på for våre kjekke 14 åringer, sånn at de oppfører seg fint i 9. klasse også?

Klassetur i 10. ble og diskutert, det er mange gode forslag, men hva vil elevene selv? Vi får vente og se, håper de skjønner at det skal være en tur alle kan være med på – uavhengig av økonomi…. Ikke lett, med dagens rigide regler i forhold til hva som kan gjøres i skoletid, innsamling av penger osv. Men det løser seg alltid, med mange kreative og engasjerte foreldre som kan være rådgivere .

Merker faktisk at jeg bare har en elev på ungdomsskolen i år, normalt skulle jeg vel ha vært på 2 foreldremøter i kveld, hm… jeg fikk faktisk tid til å gå tur med Seis og Ocho etterpå.

Regner gjør det og… da er det godt å tenke på helgen 4. og 5. september, da det var kjempedeilig vær. Her er noen bilder fra Bømlo.

Denne bildekrusellen krever javaskript.


Handlinger

Informasjon

2 responses

14 09 2010
Arne

Så kjekt og endelig få se bilder igjen der dere er samme sted samtidig, og for en sprek 87 åring. Tro om vi firbente er like spreke når vi blir 87. Hermann og Yerke.

14 09 2010
ochoogseisside

Jeg er ikke så langt unna, snart 77. Holder tritt med mormor enda, men tror nok hun er sprekere enn meg faktisk – når jeg ikke ser en katt da. Da slår jeg nok fortsatt de fleste tobente i hvertfall 🙂 Ocho gidder jeg ikke å snakke om, han er bare en liten loppe. Hilsen Seis

ps
Nå er det ingen her i huset som klarer det tempoet dere holder da…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: