Nordsjøveien fra Stavanger til Mandal.

3 08 2010

Ocho sin første stopp var Fosseland, der er det noen campinghytter og vandrarhjem i tilknytning til jakt/hund/kennel osv. Det må være den fredeligste natten vi har hatt på flere år, ikke en lyd fra biler, medcampere eller noe.

Vi hadde kjørt Nordsjøveien i fra Stavanger hele veien, det var en fin tur, kan godt anbefales.

Neste dag fortsatte vi på Nordsjøveien til Kvinesdal, men «mistet» den der og havnet på E39 v/Pitstop etter Utsikten. Fortsatt veldig fin tur, når du ikke må nå noe.

Vi endte opp på Sjøsanden i Mandal, hvor vi satt opp lavvo. Der var det full sommer, så vi tuslet ned på stranden og satt der noen timer. Ocho måtte grave en «kuldegrop» i sanden for å kjøle seg ned, første gang han har gjort dette så det var morsomt å se på. Men han endte til slutt i en dump han laget under Bjarne sin stol.

Da vi skulle hjem igjen fant vi igjen Nordsjøveien, den hadde ikke gått langt bort. Vi fant den på vei til Lindesnes, der gikk den videre til Farsund og Lista. Kan virkelig anbefales, etter Lista kjørte vi flere mil på grusvei via Jøllestø til vi fant E39 igjen.

Jøllestø må besøkes, kan ikke forklares….

ps
gjett hvem som var på toppen av fyret på Lista?


Handlinger

Informasjon

2 responses

3 08 2010
Arne

Så kjekt at jeg kan få følge med deg når du er på tur. Så kjempekjekt ut med å være på toppen av fyret. Gir så veldig god oversikt og kontroll for oss som er litt små. Faren her i huset er dessverre livredd høyder, så jeg får ikke gjort slikt med han. Ta deg litt godt av Seis nå, hu har sikkert savnet deg veldig. Yerke.

3 08 2010
ochoogseisside

Hu savna meg? Eg klarte ikke å beherske meg når eg kom hjem. Måtte susse og smiske og hoppe og sprette, hu va glae hu og – men kom fortare ned på jordå enn meg. Nå slapper vi av begge to, kjekt på tur men det e nå kjekt heima og.

Når det gjelder høye tårn, så var det veldig høyt også, men det gikk en bearded collie langt nede på bakken og da måtte eg kikke ned og boffe litt på den. Han så jo så liten ut, men det var oppefra toppen av tårnet…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: