Søndag 9.5.10

9 05 2010

Ska sei! Det er snart 17.mai og eg har ikkje merka at det er vår enda. Litt overdrevet kanskje, eg har sett at bjørka er heilt grønn, har kjøpt noen planter til pottene mine, og har vært i konfirmasjon. Det er vårlige sysler, ikke sant, og så er det ikkje snø heller.

Hundene blir trimma og mata og alt det, selv om det ikke er filmer og bilder av det :). I går reiste me i fra de, men heldigvis har me verdens kjekkaste naboer som tok seg av de. De fikk tur, kos, mat og tur og kos 😉 godt fornøyde de.

Torsdag var me en tur i hundeskogen, en lite film derifra har me og en film fra konfirmasjonen til Håvard. Den er helst for spesielt interesserte og inviterte.

I dag har me vore på Sele og prøvd å seila. Det var litt rotete forhold, med en tanke formye vind til å begynna med. Me klarte ikke å «tune» inn utstyret helt skikkelig før gutta var slitne. Men frisk luft fikk vi alle 6.

Nå er det leggetid, Einar skal ta seks toget til Flekkefjord for å ta kjøretimer i morgen – da blir det en tidlig tur til ruten før frokost.

Reklamer

Handlinger

Informasjon

One response

9 05 2010
hermann og/and Yerke

Så fint å se at det er liv i dere. Traff 3 andre hoffer på Orre. De kunne fortelle at vi er 7 – 8 her i Rogaland. Ser ut som dere har det kjempekjekt i hundeskogen, savner slikt her vi bor. Takk og lov at vi har mange flotte områder hvor folkene kan ta oss med på tur. Håper å få se mer til dere fremover. Hermann og Yerke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s
%d bloggere like this: