Lady og Landstrykeren

26 03 2010

Ocho og Seis elsker å spise spagetti, og når de gjør det er det livsfarlig for omverdenen. Du kan hører tennene klappe i sammen på lang avstand.

Mens jeg har et romantisk bilde i hodet, av Lady og Landstrykeren i en bakgård. Trekkspillmusikk og pasta med kjøttboller. Og til slutt to hunder som spiser spagettien fra hver sin side, så søtt. Men det blir med bildet inne i mitt hodet og på Disney sin film. Det tror jeg denne filmen også viser, dette er ikke noe for romantikere, det er alvorlige saker. 🙂

Det er og sterke saker for de som er strenge på dressur, her er det mye slinger i valsen for å si det mildt. Ikke etter noen hundebok, det er ihvertfall helt sikkert. Kaos kalles det.
Men sånn har vi det hver gang det er pasta til middag. Legg forresten merke til Ocho helt i slutten av filmen. De er vant til at først får Seis og deretter får Ocho. Men her får Seis to ganger på rad, og han klarer ikke å holde inne en liten «boff» i frustasjon over reglebruddet.


Handlinger

Informasjon

One response

29 03 2010
Arne

Det så virkelig godt ut Seis. Her i huset er det bare tørrfor og godtebiter. Prøvde de forresten til å få dere til å kysse, Æsj. La de skaffe deg en hoffe til det da. Kos dere i påsken på østlandet. Hilsen Hermann. Yerke sender også en påskehilsen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere like this: