å stjele en valp!

25 03 2010

En liten historie som heldigvis endte godt, men som viser at det er mange sprø mennesker som går løs. Milli var en Cairn Terrier valp, og liten og lett – hun ble tatt under armen og forsvant.

Vi diskuterte historien med middagsbordet, og det kom forkjellige forslag/innspill. En lurte på hva jenta gjorde, sprang hun ikke etter for å få tak i hunden igjen? Det var opprørte meninger om det menneske som tok Milli, men vi kom vel frem ut fra beskrivelsen at hun ikke kan ha vært helt god i utgangspunktet.

Diskusjonen dreide deretter over mot våre egne bikkjer, tenk om noen rappet de. Det var da vi begynte å flire litt, helt seriøst, vi så for oss noen som ville rappe Seis. 🙂 Hun er verdens søteste, snilleste hund, og sikkert noen som kunne tenke seg å løpe inn i skogen med henne.

Se for dere en som prøver å få en 35 kg + Hovawart med seg, når den ikke vil. 🙂

bildet er stjålet fra

tenk å bli frastjålet en slik en 😦

ingen får stjele meg!


Handlinger

Informasjon

4 responses

25 03 2010
Jorunn

Jeg er heller ikke bekymret for at noen skal stjele Idun. For det første er det en del utlendinger i nabolaget vårt, de hopper på andre siden av gaten når jeg kommer med Idun. For det andre, hvis noen stopper opp og snakker til meg eller hvis de er så lure å skal prøve å snakke til Idun, setter ho i gang en bjeffekonsert uten like. Det er bonusen med å ha stor hund med vaktinstinkt 🙂

25 03 2010
ochoogseisside

Ikke sant, det er godt de kan brukes til noe 🙂

Hvor går påsketuren i år da, bare kose seg i ny leilighet?

25 03 2010
Jorunn

Påsketuren går ingen plass, bare være i Oslo og slappe av i leiligheten. Litt for mye styr å dra vestover for noen får dager siden vi jobber mandag til onsdag i neste uke. Men skal en tur til Stavanger i sommer.

25 03 2010
ochoogseisside

Håper vi er hjemme da, har veldig lyst å se deg og Idun igjen 🙂 Koz dere da.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: