Hvor er alle blomstene?

10 03 2010

Selv om jeg er en av de som synes denne vinteren har vært den beste ever, skal det bli godt med grå skitne fortau og en bløt brun plen nå. Det er i tillegg mars, snart midten av mars og kan jeg tenke meg å se om det er noen snøklokker og krokus under snøen. Ååh, tulipanene mine, jeg har et helt bed med mørke røde tulipaner, der er det fortsatt 30cm snø. De kommer forhåpentligvis opp, men sannsynligvis ikke før 17.mai eller senere.

Denne uken er i ferd med å gå like fort som alle de forangående ukene dette året, det vil si at det snart er sommer. Hvor er nødbremsen?

Vi har hatt koselig besøk av mormor, som kom på fredag. Nå har vi kjørt henne til Storhaug, der hun er med på 90-års feiringen til sin søster. På lørdag skal mange søskenbarn samles i 90 års dag, det blir stas.

Ocho og Seis har dermed hatt selskap hele dagen, uten at de har satt pris på dette. Den eneste som kom og hilste på av og til var Ocho, ellers lå de i yttergangen hele dagen. Vanedyr!

glad hoffe på tur

en hel gjeng med rogalandshoffer


Handlinger

Informasjon

2 responses

11 03 2010
Arne

Jeg er helt sjokker, som nesten ny Rogalending. Er det så mange hoffer her. Trodde nesten det bare var meg og deg da Seis. Hilsen undrende Hermann

12 03 2010
ochoogseisside

Hermann da, har du ikke truffet noen etter du flyttet hit, når det er sagt så er det en stund siden jeg og har sett noe så vakkert, hm.. Men det var faktisk en stund vi hadde fast turdag i hundeskogen, da kom det hoffer fra fjern og nær. Det er en distriktsrepresentant i Rogaland nå, men tror hun venter på en avløyser (du får mase på matfar). Sjekk ut hovawartklubben, under distriktssidene. Det var ganske kjekt å møtes, selv om de andre turgående ble ganske sjokkert over en så står samling med livsfarlige hoffer 🙂 De gir jo ikke akkurat med dørene, når de treffer andre bikkjer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: