Dis, men ingen kalkun.

7 03 2010

Men for oss var turen annerledes enn den pleier, for det første var det ikke sol, mormor var med, pappa var ikke med, Einar og Armand var fotografene 🙂


Handlinger

Informasjon

2 responses

9 03 2010
hermann og/and Yerke

Hundeskog og hundestrand er noe jeg hører de andre forteller om på skolen. Ser ut til å være en kjempekjekke plass, ihvertfall hundestranda. Misunner der den litt Ocho og Seis. Vi har jo strand her og, men der er det som regel bare oss to. Må du passe gått på minsten så han ikke havner i trøbbel. Hilsen Yerke, som etter sin alder burde vært i seng for lengs.

9 03 2010
ochoogseisside

Ja vi er kjempeheldige som har hundeskogen og hundestranda, kan ikke du og Hermann komme og treffe oss på stranda en gang da? Det hadde vært gøy.
Seis har gitt opp å passe meg fortiden, hun depper etter sist løpetid – det er ikke så gøy med henne akkurat nå (hysj – ikke si det høyt, da blir hun bare enda tristerer). Men menneskene mine følger godt med, de er rare da. Når jeg treffer små hunder og prøve å bryske meg litt, da kommer de og tar meg. Men når det er noen store svarte farlige der, vet du hva, da sier de «håper de setter seg på han». Kan du tenke deg så frekt, de mener jeg har godt av å jekkes ned litt, hallo!!!

Ocho – husets herre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: