Finn.no – alle menns tidsfordriv?

23 02 2010

Hva er det med Finn.no som gjør at man kan sitte flere timer i strekk, scrolle opp og ned, klikke, avansert søk eller alle? Bil eller båt, hus eller hytte – men mest båt, avansert søk – seilbåt litt ny og litt stor. Men innimellom er det bil, stor bil, med 4-hjulstrekk og plass til 2 hunder. Ja og så 2 tenåringer og meg, hvis jeg er snill og 4-5 seilbrett med tilhørende rigger og en 6-7 ekstra seil osv. Alle skjønner jo at en nyere stasjonsvogn og enda nyere fin lokk-henger ikke er nok. Noen som vil kjøpe en Wrangler Jeep forresten, den ligger nok snart på Finn.no, avansert søk, nyere enn 1997 og grønn og hvite skilt. Viktig. Eller en nyere stasjonsvogn med alt? Sjekk Finn.no.
Det du aldri finner på finn.no er verdens søteste kromfohrländer født i november 2008, hann og den beste hoffejenta du kan tenke deg, 10 år.

Seis

Hvis jeg legger meg oppå pc'n, ser du meg da?

Hva er det som skjer der borte? Går jeg glipp av noe?

Reklamer

Handlinger

Informasjon

4 responses

23 02 2010
pacoblogg

så ut som om dere hadde dere en hyggelig tur i hundeskogen på søndag:) jeg vet faktisk ikke helt hvor normalt det er med kennelhoste. Men tror det er ganske mangen som fort kan få det. Begge to er vaksinerte mot det ja,men hunder blir ikke immune mot sykdommen selv om de får vaksine,de kan bare få en mildere versjon.. Heldigvis går det fort over 🙂

23 02 2010
ochoogseisside

Det er bra; alltid kjedelig når det er sjukdom i huset.

23 02 2010
arne

Yerke har funnet løsningen for oss. Han hopper fort opp i sofaen og begynner å bruke labbene på tastaturet i full fart. Da er matfar rask til å sette vekk PC-en men vi er i nærheten. Prøv for å se om det nytter hos dere. Kan bli tur istedet. Hilsen Hermann Rådgiver.

24 02 2010
ochoogseisside

😉 heldig du som har en smart stabyhound i huset, som ordner opp med litt action. Vi prøver helst å spille på samvittigheten deres, store brune triste «kjeder oss» øyne. Det hjelper, men ser at noen ganger trengs det tøffere tiltak, takker for tipset Hermann Rådgiver.

Seis og Ocho

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s
%d bloggere like this: