Da var Østersbua bestilt for denne pinsen også.

10 02 2010

Hvor mange pinser må vi være der for at det skal bli en tradisjon? Det er den tredje pinseleiren vi skal på nå, men det er vel ikke lenge nok til at det kan regnes som tradisjon. Men gøy er det.

Arendal Seilforening engasjerer de håpefulle, vi engasjerer hverandre og bikkjene. Tenk om vi får samme været som i fjor, det var helt fantastisk. Gamlingene satt på stranden hele dagen og koste seg, mens juniorene måtte slite på fjorden fra tidlig formiddag til langt på ettermiddagen.

Ocho og Seis koste seg også, være på hyttetur liker de. Mange rundt seg hele tiden, mye spennende som skjer.

avslapping på terassen

full fart i haffa

nå frister dette mer og mer

solskinnstur på konabrett

frokost


Handlinger

Informasjon

5 responses

10 02 2010
arne

Hyttetur, så heldige dere er Seis og Ocho. Tenk å få være på hyttetur med så mye deilig vann rundt. Kan tenke oss at dere skal kose dere kjempemasse. PGA. været er det nå innført utvidet båndtvang her, så nå er det slutt å få gå løse til været har endret seg. Kosa dokke videre. Hilsen vennane frå Hellvik.

11 02 2010
ochoogseisside

Ja vi gleder oss masse, det er så gøy og så er det midt i et friområde der folk går tur. Og spreke folk har selvfølgelig hunder, derfor er det mye å gjøre også. Vi må passe på, snuse og hilse, vi blir helt utslitt. For meg er det bra jeg har fått en fjortis som kan gjøre mesteparten av jobben, og nå slipper jeg å bli lurt ut på de dumme brettene. Ocho er my enklere å lure haha.

Seis og Ocho
ps
Sikkert dumt spm. men hva har været med båndtvang å gjøre? Matmor bare lurer skulle vi si.

11 02 2010
arne

På grunn av snø og frost så har dyrene og fuglene trukket nærmere bebyggelsen. Mange er nå drektige og svakere i helsen enn normalt. For å hindre at de blir jaget/skremt så må vi hunder nå være i band dersom vi er ute. Vi får kun lov til å være løse i små innegjerede områder. Forståelig, men ikke kjekt. Håper matmor deres forstod dette som vi skrev. Hermann og Yerke.

10 02 2010
pacoblogg

det var en herlig og forfriskende tur ja 🙂 hundene har såå godt av det 🙂 ja kanskje vi treffes på en gang 🙂 hadde vært moro 😀

12 02 2010
ochoogseisside

Matmor skjønte det, vi blir faktisk litt ekstra påpasset i skogen. Hjorten er mer nærgående enn den pleier, selv om vi bor midt i Stavanger. (nesten) Skjønner ikke helt hvorfor de passer så godt på oss jeg, vi er da store og tøffe og slett ikke redd hjort. Men vi må bare gjøre som de sier.

Ocho og Seis

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: