Hardtrening for stakkars liten kromis.

8 02 2010

Han er en liten kromfohrländer gutt, som er sikker på at han er om ikke like svart, ihvertfall like stor og sterk som en rottweiler. Han er nå over 1 år og begynner å utfordre, kjefte på store sterke Ciggi. Det er rett før han blir tatt, vennlig men hardt. Håper i hvertfall det er Ciggi som kommer til å sette han på plass, da gjør det ikke noe.

Nå har jeg startet opp med litt hverdags trening med han, han har aldri fått noen trening med godbit han. Er jo helt i hundre og tar alt veldig fort heldigvis. I går lærte han ligg, og i dag har han lært på plass. Nå får han all oppmerksomhet alene, ellers blir han dytta bort av en stor hovawart når jeg sier på plass.

Men kontakt trenger vi ikke trene på, han er utrolig flink til å komme når vi roper. Men gå i bånd og fot har vi ikke øvd på ennå, men det kommer.

gla i snø


Handlinger

Informasjon

One response

11 02 2010
arne

Hei, hei Ocko. Det gleder oss at du endelig fikk vist matmor og de hvor flink du er til å lære. Kjemperart egentlig, hvor mange mennesker som ikke vet hvor kjekt vi synes det er å få godbiter, selv om vi må gjøre noe for å få dem. STÅ PÅ, Ocke. Hilsen Hermann og Yerke

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere like this: