Senkveld, men ikke for sent…..

7 02 2010

Det ble litt sent for Ocho og jeg kom igang med blogging i kveld. Matmor har vært nødt til å skrive om andre og annet enn oss til og med.

Det var allerede sent på dag før vi fikk menneskene våre opp i dag, over 9 i hvertfall. Da måtte vi opp flere ganger for å hente matfar, for da hastet det med leverposteiskivene. Matmor var gått i dusjen, så henne kunne vi ikke få tak på.

Etter det gikk vi en fin tur i skogen, det er alltid topp.

Ocho som er så sprek, tror han, fikk en faktisk to ekstra turer med Armand, Erlend og Lela i dag, gjett om han er sliten da. I tillegg til kveldstur i skogen, med meg og Ciggi. Da hadde vi forresten gjemmeleken, han måtte stå. 🙂

Ocho er og begynt med litt oppdragelse, matmor er nødt til å trene han litt på egenhånd. De har knekt koden min. Jeg skjønte fort at mange ting han skulle gjøre, spesielt det med hopping og sånn, vil de ikke presse meg til. Men belønning fikk jeg for det, og da endte det med at hver gang Ocho gjør noe bra krever jeg min belønning. Var han ikke flink nå sier jeg, og dytter snuten min i hånda deres, og vips har jeg en godbit.

Etter turen med Ciggi, ble han med oss hjem. Han var alene hjemme og vi liker å
ha han på besøk.

Seis og Ocho

Ocho med fisken sin

en liten forrett er bra

ikke noe å si på oppmerksomheten


Handlinger

Informasjon

Ett svar

7 02 2010
Arne

Så heldige dere er som får gå på kjøkkenet. Ser ut til å gi dere masse godt i munnen. Det er forbudt område for oss. Dere ser ikke bare ut til å kose dere, men dere har det jo kjempekjekt i lag med mange hundevenner. Skulle vært artig å møte en gang. Kan tenke meg vi skulle vist disse menneskene noe.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere liker dette: